KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10406Nie polecam42

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

Alimentator pe șină DIN Yingjiao YSD15S 5V 12W 2.4A IP20

Acesta este o sursă sigură de alimentare care va îndeplini așteptările dvs. în timpul instalațiilor electrice. Datorită calității înalte a fabricației și fiabilității, puteți fi siguri că dispozitivele dvs. vor funcționa eficient și în siguranță.

Timp de livrare: 72 ore
Livrare: Prețul nu include niciun cost de plată posibil verificați metodele de livrare
Cod produs: YSD15S-0502400
Adaugă la favorite

Descriere

Durabilitate și funcționalitate la cel mai înalt nivel

Sursa de alimentare Yingjiao YSD15S 5V 12W 2.4A IP20 este un dispozitiv compact care garantează o alimentare fiabilă și stabilă pentru o gamă largă de sisteme și echipamente. Nu doar se distinge prin construcția sa compactă și fabricația solidă, dar oferă și diverse funcții, fiind util în diferite sectoare. Este o sursă de alimentare concepută pentru aplicații profesionale și industriale, unde stabilitatea și durabilitatea sunt prioritare.

Mecanisme inovative de protecție

Sursa noastră de alimentare pe șina DIN din seria YSD15S oferă protecții avansate, precum protecție împotriva supraîncărcării, protecție la scurtcircuit și mecanisme care previn supraîncălzirea. Astfel, protejează sistemele și echipamentele conectate, asigurând o funcționare de lungă durată și fără probleme în diferite condiții - de la sisteme de iluminat LED la aplicații industriale avansate.

Instalare ușoară și alimentare sigură

Montarea sursei de alimentare Yingjiao YSD15S pe șina DIN este un proces care nu va pune probleme nici măcar utilizatorilor mai puțin experimentați. Este suficient să alegeți locul potrivit și să montați dispozitivul pe șina DIN standard. Totul este ușor de realizat, dar este întotdeauna important să se acorde atenție conexiunilor corecte și regulilor de securitate.

Universalitatea aplicațiilor

Datorită versatilității sale, sursa de alimentare pe șina DIN YSD15S este utilizată în diferite industrii, de la industrie și automatizări până la iluminat și telecomunicații. Fiabilitatea și eficiența sa îl fac alegerea ideală pentru diverse proiecte, de la sisteme de iluminat în restaurante și hoteluri, până la aplicații industriale avansate.

Economisirea spațiului datorită dimensiunilor compacte

Unul dintre avantajele acestei surse de alimentare este dimensiunea sa compactă, care permite o instalare ușoară în diverse spații, precum cutii de distribuție sau panouri de control.

Certificate de conformitate CE și RoHS

Sursa de alimentare îndeplinește standardele stricte și certificatele de securitate, oferind utilizatorilor siguranța că produsul este în conformitate cu cele mai înalte standarde. Certificatele CE și RoHS garantează conformitatea cu directivele UE privind securitatea și mediul, inclusiv limitarea utilizării substanțelor periculoase precum plumbul sau mercurul.

Date tehnice

Tensiunea de intrare 90-264 [V] AC, 127-370 [V] DC
Tensiunea de ieșire 5 [V]
Reglarea tensiunii 4-6 [V]
Putere nominală 12 [W]
Intensitatea ieșirii 2.4 [A]
Protecție anti-incendiu da
Protecție la supratensiune da
Gradul de protecție IP20
Dimensiunile produsului 93x18x59 [mm]
Altele Protecții: SCP, OLP, OVP

Cost de livrare Prețul nu include niciun cost de plată posibil

Țara de expediere:
sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium