KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10598Nie polecam42

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

Cresc funcționalitatea încăperilor, introduc o atmosferă unică în interior și, în același timp, constituie o completare originală a amenajării – corpuri de iluminat pentru casa scării. Este o modalitate simplă de a instala o iluminare suplimentară și de a crește siguranța și confortul atunci când folosiți scările după amurg. Vă invităm să vă familiarizați cu propunerile pe care le-am pregătit clienților noștri.

Corpuri de iluminat scări Koloreno

Mizăm pe combinarea proprietăților estetice și funcționale excelente. Datorită acestui fapt, iluminatul pe care îl oferim îndeplinește așteptările chiar și ale celor mai pretențioși clienți. Propunerile noastre includ corpuri clasice albe sau negre, precum și unele puțin mai deosebite de design. O soluție interesantă pentru interioarele moderne sunt chiar modelele cu desen de floare decupat sau cu elementele decorative care imită diamantele sau lemnul. Această diversitate face ca produsele să atragă fanii atât accentelor minimaliste, cât și puțin mai expresive în amenajarea interioarelor.

De asemenea, este de remarcat faptul că acesta este un iluminat cu LED-uri, adică cu economisire de energie. Prin urmare, este o propunere perfectă pentru oricine apreciază soluțiile moderne, de designer și, în același timp, ecologice și prietenoase cu buzunarul.

O modalitate simplă de a retroilumina subtil scările și podelele

Corpurile de iluminat prezentate în această categorie sunt ușor de instalat, constituie o completare perfectă atât amenajărilor clasice cât și celor moderne, și în același timp sunt disponibile practice pentru orice buzunar. Un avantaj suplimentar este tehnologia LED de economisire a energiei. Nu e deci de mirare că acestea sunt din ce în ce mai des utilizate nu numai în case si apartamente particulare, dar și în interioarele clădirilor comerciale.

Datorită aplicării largi a acestui tip de iluminat, vă propunem modele cu diferite temperaturi de culoare a sursei de lumină, diverse dimensiuni, clasificare IP și alți parametri. Prin urmare, vă invităm să aruncați o privire mai atentă asupra ofertei noastre și să ne contactați – ne va face plăcere să vă răspundem la întrebările legate de gama prezentată și să vă ajutăm să alegeți corpul de iluminat scări potrivit.

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium