KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10300Nie polecam43

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

Lămpi de fațadă / aplice de perete

Aplice de exterior

Grădina este un loc care constituie adesea un refugiu pe lângă casă, un loc de relaxare sau de întâlnire cu prietenii. Daca vreți să puteți profita din plin de farmecul lui și după lăsarea întunericului, merită să aveți grijă de iluminarea corespunzătoare. Aplicele de exterior sunt o soluție excelentă și practică. Iluminarea spot a unei terase, grădini sau uși exterioare este o garanție nu numai a confortului sporit, ci și a siguranței. În plus, alese și aranjate corespunzător, acestea vor deveni și un decor frumos, original, subliniind valorile clădirii.

Lămpile LED pentru fațadă oferite de Koloreno sunt o combinație de funcționalitate și estetică. În plus - sunt și economice din punct de vedere energetic! În sortimentul nostru veți găsi o selecție largă de aplice moderne de exterior în multe versiuni diferite. Avem și lămpi solare cu senzor de mișcare! Toate produsele se disting prin calitate înaltă și durabilitate, datorită cărora cu siguranță vă vor servi în mod fiabil mulți ani.

Aplice moderne cu LED pentru fatada

Lămpile pentru perete sunt o modalitate excelentă de a ilumina grădina sau terasa. Datorită prezenței lămpilor elegante de fațadă, exteriorul casei poate fi folosit fără probleme chiar și după apusul soarelui, organizând petreceri în aer liber, de exemplu. Designul modern este o caracteristică comună tuturor produselor recomandate în această categorie. Aspectul estetic merge mână în mână cu caracteristicile practice. Produsele prezentate sunt întotdeauna eficiente și funcționale. Lămpile LED pentru perete sunt cel mai simplu și eficient mod de a proiecta un sistem modern de iluminat exterior. Lămpile de perete din ce în ce mai populare împrăștie întunericul, asigurând confortul locuitorilor sau oaspeților care se află în grădină sau pe terasă. Colecta noastră de lămpi este extrem de diversificată, astfel încât fiecare proprietar de casă va găsi un model potrivit pentru fațadă și preferințele individuale. Lămpile de fațadă solid construite sunt rezistente la factorii externi - vor fi fiabile în iluminarea spațiului timp de mulți ani.

Lămpi LED pentru exterior

Aplicațiile economice bazate pe tehnologia LED sunt lămpi moderne cu o durată lungă de viață. Veți putea beneficia imediat de avantajele acestui tip de iluminat imediat după pornirea sistemului, fără a fi nevoie să așteptați ca becul să ajungă la putere maximă. Lămpile de fațadă decorative și rezistente la factorii externi pentru perete pot fi ușor plasate în orice loc de pe perete, în funcție de zona pe care doriți să o iluminați. Merită menționat faptul că lămpile din magazinul nostru online au o marcă specială CE. Acest simbol plasat pe lămpile de fațadă înseamnă că iluminatul este sigur pentru oameni și mediu. Mulți dintre clienții noștri acordă importanță ecologiei, prin urmare, vă va bucura faptul că, de asemenea, în timpul producției de lămpi, s-au folosit tehnologii prietenoase cu mediul. Vă încurajăm să vă familiarizați cu întreaga gamă de produse disponibile în magazin! Veți găsi cu siguranță multe idei inspiraționale pentru iluminare.

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium