KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10406Nie polecam42

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

Corpuri cu halogen pe suprafață

Corp cu halogen SPOT

Corpul cu halogen SPOT este utilizat pentru a ilumina case, birouri și magazine. Este un produs modern și inovator care poate fi instalat oriunde. Corpul dispozitivului este realizat din materiale sintetice de înaltă calitate, iar întregul este diversificat datorită unui design sofisticat și modern. Utilizarea materialelor durabile oferă posibilitatea de funcționare pe termen lung, ceea ce este confirmat de garanția de doi ani aferentă produsului. Recomandăm cu încredere.

Corpurile de iluminat cu halogen, montate pe suprafață, funcționale și de designer, devin din ce în ce mai populare în interioarele moderne. Acestea nu sunt doar o sursă fiabilă de lumină, ci și o completare elegantă a amenajării și sunt instalate ușor. Nu e deci de mirare că acestea pot fi găsite des în interioarele caselor și apartamentelor private, precum și în birouri sau magazine.

Koloreno - corpuri de iluminat cu halogen practice și moderne

Având în vedere nevoile diversificate ale clienților, propunem atât modele fixe, cât și cele mobile. Primele funcționează punctiform și se vor dovedi utile pentru iluminarea unui anumit loc în cameră (de exemplu, masa din sufragerie). În cazul variantelor mobile, putem regla direcția incidenței luminii în funcție de nevoile individuale. Ambele solutii sunt extrem de practice, și în același timp constituie o completare originală a amenajării încăperii.

De ce merită să mizați pe corpuri de iluminat cu halogen montate pe suprafață?

Produsele prezentate în această categorie sunt, înainte de toate, o sursă fiabilă de lumină. Mai mult, au fost realizate într-un stil minimalist, modern, datorită căruia se vor potrivi excelent în aproape orice interior. Puteți alege mai multe forme și culori ale corpurilor de iluminat cu halogen montate pe suprafață, iar pentru fabricarea lor au fost folosite materiale solide precum aluminiu, beton sau metal combinat cu plastic. Datorită acestui fapt, se disting nu numai prin designul lor original, ci și prin rezistența ridicată la deteriorare. Acest lucru le face să asigure o iluminare perfectă pentru mulți ani.

De asemenea, merită remarcat faptul că acestea sunt lămpi cu LED-uri. Asta înseamnă că se disting printr-un consum foarte scăzut de energie, astfel încât să vă puteți bucura de iluminarea perfectă a încăperilor fără să vă faceți griji pentru facturile mari pentru energie electrică.

La fiecare model este atașată o descriere detaliată a proprietăților, aplicațiilor și o specificație tehnică. Vă invităm să vă familiarizați cu detaliile ofertei, precum și să ne contactați – vă vom ajuta cu plăcere să alegeți corpurile de iluminat cu halogen montate pe suprafață, potrivite atât pentru uz privat, cât și comercial.

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium