KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10392Nie polecam43

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

Reduceri mai mari, permanente la o colaborare continuă

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

Retragere de la contract

Instrucțiuni privind retragerea din contractul de vânzare

(informații privind exercitarea dreptului de retragere din contractul de vânzare)  

Dreptul de retragere din contract 

Vă informăm că aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract în termen de 14 zile, fără nicio justificare. 

Termenul pentru retragere din contract expiră după 14 zile de la dată: 

  1. la care ați intrat în posesia bunurilor sau a ultimului produs, dacă contractul s-a referit la transferul de proprietate al mai multor bunuri livrate separat, sau în posesia ultimului lot sau a ultimei părți, dacă contractul s-a referit la transferul de proprietate al bunurilor livrate în loturi sau parţial,
  2. la care un terț, altul decât transportatorul și unul indicat de Dvs., a intrat în posesia bunurilor sau a ultimului produs, dacă contractul s-a referit la transferul de proprietate al mai multor bunuri livrate separat, sau în posesia ultimului lot sau a ultimei părți, dacă contractul s-a referit la transferul de proprietate al bunurilor livrate în loturi sau parţial, 

Pentru a beneficia de dreptul de retragere, trebuie să informați KOLORENO Sławomir Szubert, ul. Krakowska 34/5, 32-051 Krzęcin, Polonia, adresa de e-mail: suport@koloreno.ro, BDO 000005943, despre decizia Dvs. de a vă retrage din prezentul contrach, printr-o declarație clară (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). 

Puteți folosi modelul de formular de retragere din contract, dar acest lucru nu este obligatoriu.

Pentru a respecta termenul de retragere din contract, este suficient să trimiteți informație privind exercitarea dreptului Dvs. de retragere din contract înainte de termenul limită de retragere din contract. 

Consecințele retragerii din contract 

În cazul retragerii din prezentul contract, vom rambursa toate plățile primite de la Dvs., inclusiv costurile de livrare a bunurilor (cu excepția costurilor suplimentare rezultate din modul de livrare ales de Dvs., altul decât cea mai ieftină modalitate de livrare standard oferită de noi), imediat, și în orice caz nu mai târziu de 14 zile de la data la care am fost informați cu privire la decizia Dvs. de a vă exercita dreptul de retragere din prezentul contract. Vom rambursa plata folosind aceleași modalități de plată pe care le-ați folosit în tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați convenit în mod expres altfel; în orice caz, nu veți suporta nicio taxă ca urmare a acestei rambursări. 

Putem să întârziem rambursarea până când primim articolul returnat sau până când ne este furnizată dovada retrimiterii acestuia, în funcție de evenimentul care are loc primul în cazul în care contractul a vizat vânzarea articolului. 

În cazul în care contractul a vizat achiziționarea de bunuri, vă rugăm să retrimiteți sau să predați articolul la adresa KOLORENO Sławomir Szubert, ul. Krakowska 34/5, 32-051 Krzęcin, Polonia, imediat și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile din ziua în care ne-ați informat cu privire la retragerea Dvs. din prezentul contract. Termenul este respectat dacă retrimiteți articolul înainte de expirarea perioadei de 14 zile. 

Va trebui să suportați costul direct al returnării bunurilor. 

Sunteți responsabili doar pentru scăderea valorii bunurilor rezultată din utilizarea acestora într-un mod diferit decât această era necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționalitatea bunurilor.

 

Instrucțiuni privind retragerea din contractul de furnizare a serviciilor

(informații privind exercitarea dreptului de retragere din contractul de furnizare a serviciilor) 

Dreptul de retragere din contractul de furnizare a serviciilor 

Vă informăm că aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract în termen de 14 zile, fără nicio justificare. Termenul pentru retragere din contract expiră după 14 zile de la dat de încheiere a contactului. 

Pentru a beneficia de dreptul de retragere, trebuie să informați KOLORENO Sławomir Szubert, ul. Krakowska 34/5, 32-051 Krzęcin, Polonia, adresa de e-mail: suport@koloreno.ro, BDO 000005943, despre decizia Dvs. de a vă retrage din prezentul contrach, printr-o declarație clară (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă sau e-mail). 

Puteți folosi modelul de formular de retragere din contract, dar acest lucru nu este obligatoriu. 

Pentru a respecta termenul de retragere din contract, este suficient să trimiteți informație privind exercitarea dreptului Dvs. de retragere din contract înainte de termenul limită de retragere din contract. 

Consecințele retragerii din contract 

În cazul retragerii din prezentul contract, Contul va fi șters împreună cu toate datele furnizate de Dvs. și nu va mai fi posibilă beneficierea de serviciile prestate în cadrul Contului.

 

Formulare de retragere:

 

Formulare de retragere

 

 

 

 

 

 

Formulare de retragere

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium