KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10300Nie polecam43

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
Vizualizează de asemenea

Becuri LED E27 - filament

Becurile LED cu filet E27, cu filament, reprezintă o inovație în industria de iluminat. Combinarea aspectului unei becuri tradiționale cu filament de wolfram cu funcționarea LED garantează că fiecare client, chiar și cel mai exigent, va fi încântat de performanța acestora. Filamentul imită în mod uimitor firul de wolfram și oferă o culoare de lumină identică, în timp ce este mult mai eficient și economisește energie. Aspectul lor se potrivește perfect cu candelabrele moderne, dar arată la fel de bine și în mod design, fără protecție. Ele oferă un aspect decorativ interiorului, iluminându-l plăcut și păstrând o reflectare excelentă a culorilor reale. Materialele de înaltă calitate folosite în producția lor vă asigură că alegând să le cumpărați, veți obține produse care vor servi fără probleme pentru o perioadă lungă de timp.

Ne punem adesea întrebarea: Ce este un filament de bec? Filamentul reprezintă o tehnologie inovatoare utilizată în becurile LED, care imită perfect aspectul firului de wolfram pe care îl cunoaștem din becurile tradiționale. Acest lucru înseamnă că becurile noastre LED E27 - filament emit o lumină frumoasă și caldă, asemănătoare becurilor clasice Edison, dar în același timp sunt mult mai eficiente și economisesc energie.

Este E27 un filet mare? Da, E27 reprezintă o dimensiune standard a filetului, care este adesea utilizată în suporturile de iluminat casnice. Ce fel de bec este E27? Este un bec care se va potrivi în majoritatea suporturilor de iluminat din casa ta.

Te-ai întrebat cum luminează filamentul? Becurile noastre cu filament LED emit o lumină uniformă și plăcută, care se dispersează frumos în încăpere, adăugând căldură și farmec acesteia.

Există becuri cu filete diferite? Cum verifici dimensiunea filetului unui bec? Da, becurile pot avea filete diferite, iar verificarea dimensiunii filetului este simplă - trebuie doar să măsori diametrul acestuia în milimetri.

Care sunt becurile eficiente energetic? Becurile noastre LED E27 - filament reprezintă un exemplu excelent. Datorită tehnologiei LED, ele sunt mult mai eficiente energetic decât becurile tradiționale.

Cum să aleg puterea potrivită a unui bec? Depinde de nevoile tale individuale. În magazinul nostru, Koloreno, te vom ajuta să alegi becul perfect pentru nevoile tale, asigurându-ne că va emite cantitatea potrivită de lumină.

Vă invităm să explorați mai departe oferta noastră de becuri LED E27 - filament. Suntem siguri că vor satisface așteptările voastre și vor mulțumi chiar și celor mai exigenți clienți.

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium