KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10406Nie polecam42

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

Se prezintă excelent și, în același timp, sunt o sursă excelentă de lumină, atât în case și apartamente private, cât și în restaurante, birouri și magazine. Corpurile cu halogen cu șină – pentru că vorbim despre ele – sunt o soluție perfectă pentru iubitorii de design și, în același timp, elemente funcționale ale echipamentelor interioare. Prin urmare, acestea nu puteau lipsi din sortimentul magazinului nostru cu iluminat.

Koloreno - sisteme cu șine pentru interioare moderne și clasice

Această categorie este alcătuită în primul rând din produse din seria STEKA care se potrivesc cu aproape orice aranjament. Acestea asigură o iluminare perfectă atât pentru întreaga cameră, cât și pentru anumite puncte sau obiecte din încăpere. În plus, aceste sisteme sunt ușor de instalat și extins, ceea ce le permite să fie adaptate la nevoi individuale, adesea variabile. Acest lucru le face soluții universale nu numai din punct de vedere vizual, ci mai ales în ceea ce privește valorile lor utile. Aceste produse sunt disponibile în alb-negru clasic, prin urmare se vor potrivi excelent în interioare amenajate în aproape orice stil.

O gamă largă de corpuri de iluminat cu halogen cu șină în magazinul Koloreno

Pentru ca clienții noștri să facă mai ușor alegerea corespunzătoare, am atașat la fiecare model nu numai fotografii, ci și o descriere detaliată a aplicației, proprietăților și parametrilor tehnici. Corpurile de iluminat cu halogen sunt disponibile în diverse forme, dimensiuni și culori, cu unghi de înclinare reglabil, și realizate din diverse materiale - alegerea este cu adevărat largă. În plus, oferta include șine, precum și fitinguri destinate acestora.

Toate produsele pe care le oferim îndeplinesc standarde de securitate, faptul confirmat de certificatele adecvate. Acestea sunt conforme cu directiva unitară RoHS care definește limitele de emisie a substanțelor nocive în timpul procesului de producție, au, de asemenea, marcajul CE (ceea ce înseamnă că atât în timpul producției cât și al utilizării, nu pun în pericol mediul natural sau viața umană).

Vă invităm să vă familiarizați cu detaliile ofertei de corpuri de iluminat cu halogen. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați - echipa magazinului Koloreno va fi bucuroasă să vă ajute să ajustați iluminatul la nevoile dumneavoastră individuale.

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium