KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10571Nie polecam42

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
Preț
  • de la
    aceasta

Profile nawierzchniowe do taśm LED

Profil de LED suprafață

Profilele de LED suprafață sunt destinate pentru protecția și montarea benzilor de LED pe podele și plinte. Utilizând toate avantajele lor, puteți obține efecte luminoase spectaculoase.

Aspect atractiv

Suprafața profilelor de suprafață este perfect netedă, ușor de îngrijit și solidă. Este potrivită atât pentru interior, cât și pentru exteriorul clădirilor. Pentru producerea profilului, s-a folosit aluminiu de înaltă calitate. Exista posibilitatea de a vopsi produsul în multe nuanțe. Lumina emisă de profil este difuză și delicată - diodele individuale nu sunt vizibile.

Confort unic

Profilele de suprafață LED au, de asemenea, o funcție de protecție. Rolul lor este de a proteja banda delicată de LED de efectele factorilor externi. Cei mai importanți dintre aceștia sunt umiditatea, înghețul și fluctuațiile de temperatură. Produsul este ușor de montat - oricine poate să îl monteze fără probleme.

Profile moderne de LED suprafață - utilizare

Elementele de iluminat încastrate prezentate în această categorie oferă posibilități nelimitate de utilizare în interioarele moderne. Designul lor modernist face ca acestea să completeze perfect amenajările minimaliste și estetice ale apartamentelor, birourilor sau ale instituțiilor comerciale și de servicii. Profilul de suprafață LED este o soluție frecvent aleasă de profesioniștii din industria de interior, deoarece oferă posibilități nelimitate de a crea efecte luminoase unice.

Un profil de LED suprafață corect selectat poate fi folosit cu succes ca iluminare atractivă pentru blatul de bucătărie și dulapurile din living. Investitorii și designerii îl aleg, de asemenea, pentru a obține o iluminare excepțională în vitrinele magazinului, pentru a expune în mod spectaculos produsele disponibile. Datorită construcției sale bine gândite și solide și a nivelului ridicat de etanșeitate, profilul de suprafață poate fi, de asemenea, utilizat în spații cu umiditate sau poluare ridicată (de exemplu, în baie).

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium