KOLORENO
" "

99,7% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam11649Nie polecam39

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: 790 514 222   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

Blog o oświetleniu LED

W odpowiedzi na liczne zapytania naszych Klientów, stworzyliśmy miejsce, w którym dzielimy się fachową wiedzą na temat oświetlenia LED. To tutaj odpowiadamy na pytania związane z kosztami eksploatacji oświetlenia LED, a także podpowiadamy jak wybrać odpowiednią żarówkę. Jeżeli są Państwo głodni wiedzy i chcieliby wiedzieć więcej, zapraszamy do kontaktu z naszym zespołem.

Blog despre iluminatul LED

Ca răspuns la numeroasele întrebări din partea clienților noștri, am creat un loc în care împărtășim cunoștințele noastre profesionale despre iluminatul cu LED-uri. Aici răspundem la întrebări legate de costurile de utilizare a iluminatului LED și vă sfătuim cum să alegeți becul potrivit. Dacă sunteți dornic de cunoștințe și doriți să aflați mai multe, vă invităm să contactați echipa noastră.

Benzi LED
Benzi LED

Benzile LED sunt în zilele noastre o soluție foarte populară, folosită pentru iluminatul caselor și grădinilor. O astfel de iluminare conferă caracter și atmosferă încăperilor. Avem de ales dintre surse de lumină liniare și punctiforme de diferite intensități și culori. Merită să știți că benzile LED economisesc energie, sunt practice și au viața lungă de funcționare. Însă, cel mai mare avantaj al lor este faptul că vă permit să creați amenajări spectaculoase de interioare. Se vor dovedi perfecte pentru aproape orice spațiu, atât în bucătărie, baie, hol cât și în living. Dar este important ca acestea să fie corect adaptate la locul de instalare. Atunci când alegeți bandă, acordați atenție luminozității și culorii luminii, precum și etanșeității și posibilității de a folosi profiluri de protecție.

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium