KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10406Nie polecam42

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

Panouri LED casetate

Panourile LED casetate devin din ce în ce mai populare. Nu e de mirare - este o modalitate simplă de a schimba complet aspectul tavanului și astfel – al întregii camere! Este o soluție excelentă pentru cei dintre dvs. care cautați o modalitate interesantă de finisare a interiorului. Ele emit lumină uniformă, iluminând plăcut întregul interior. Tehnologia LED aplicată garantează un consum redus de energie. Au o formă foarte simplă, pătrată sau dreptunghiulară, datorită căreia se potrivesc adaptează perfect în orice aranjament, creând în același timp un efect de designer extrem de interesant! De asemenea, panourile LED casetate de plafon au încă un avantaj - instalarea lor este foarte ușoară! În plus - ascund toate inegalitățile, ușurând astfel munca. Instalarea lor este o modalitate rapidă de a obține un efect extraordinar cu puțin efort. Este o soluție excelentă atât pentru uz casnic, cât și pentru uz comercial. Produsele pe care le oferim se caracterizează prin calitate înaltă, soliditate și fiabilitate.

Unde să montăm panourile LED?

Panouri LED casetate prezentate în această categorie oferă posibilități largi de utilizare în spații cu diverse destinații. Sunt adesea instalate în clădiri de birouri, instituții publice, clădiri comerciale și de servicii. Cel mai adesea, acest tip de iluminat LED este amplasat în recepții, săli de conferințe, holuri, precum și în cabine de birouri și în camere separate.

Este foarte important să se acorde atenție la potrivirea adecvată a numărului de panouri de tavan cu dimensiunea încăperii și la planificarea distanței între elementele succesive. Cu aceste produse, este posibil să se obțină o suprafață netedă, uniformă și estetică pe tavan, precum și o iluminare spectaculoasă a unui birou, magazin sau hotel modern amenajat.

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium