KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10300Nie polecam43

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

Profiluri din aluminiu pentru benzi LED

Profilurile de aluminiu pentru benzi LED disponibile în această categorie sunt produse suplimentare simple și în același timp extrem de utile. Sunt concepute pentru a proteja banda împotriva deteriorărilor mecanice, pentru a o proteja împotriva prafului, a temperaturilor variabile și a umezelii, pentru a prelungi durata de viață a benzilor. Dacă sunt instalate corect, vor preveni eficient deteriorarea. Mai mult, își combină funcționalitatea cu o estetică atrăgătoare. Designul minimalist face ca profilurile LED din aluminiu să se prezinte foarte elegant și cu gust. Simplitatea lor le face ușor de adaptat la orice stil de interior. Varietatea în ceea ce privește nu numai aspectul, ci și asamblarea vă permite să creați orice aranjamente. Posibilitatea de a le ascunde complet lăsând doar o lumină delicată de subliniere sau un montaj vizibil crează un element decorativ suplimentar - decizia este în întregime la latitudinea designerului. Avem profiluri din aluminiu in multe variante de culoare - negru, alb, argintiu, inox.

Protecția eficientă a benzilor LED

Pentru a obține o protecție eficientă și a vă putea bucura de iluminatul creat cât mai mult timp, merită să apelați la astfel de profiluri pentru benzi LED, care se disting prin calitate înaltă. Oferta noastră include produse de înaltă calitate care vă vor servi cu siguranță în mod fiabil pentru o lungă perioadă de timp. Aluminiul de înaltă calitate este o garanție a protecției eficiente. Ne dorim ca clienții noștri să găsească în magazinul nostru toate produsele necesare în domeniul iluminatului, așa că pe lângă profiluri, oferim, de asemenea, o gamă largă de benzi LED. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta.

Care sunt tipurile de profiluri LED? 

Produsele din aluminiu disponibile in aceasta categorie vin in mai multe variante – in functie de aplicatia lor. Acestea sunt în primul rând modele încastrate, de suprafață, de colț și arhitecturale. Toate aceste articole care asigură o protecție eficientă a benzilor LED, veți găsi în magazinul nostru.Aceste produse diferă ca destinație și metoda de instalare. Produsele încastrate sunt introduse în orificii/ locuri frezate special pregătite. Ele sunt cel mai adesea folosite în tavane și în panouri de mobilier. În aceleași locuri, sunt adesea instalate și modele de suprafață. Însă, acestea, spre deosebire de cele menționate anterior, nu sunt introduse în locuri frezate. Când vine vorba de variante de colț (cunoscute și sub denumirea de profiluri unghiulare), acestea sunt utilizate în primul rând în colțurile pereților, dulapurilor și altui mobilier. De remarcat sunt și modelele arhitecturale utilizate în corpurile de iluminat pentru tavane, instalate atât pe tavan, cât și încastrate în tavan.

Nu ezitați să ne contactați - vom fi bucuroși să vă spunem mai multe despre fiecare tip de profil de aluminiu și să vă ajutăm să alegeți modelul potrivit.

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium