KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10406Nie polecam42

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
Preț
  • de la
    aceasta

Lămpi de birou

Lampa de birou este parte integrantă a oricărui loc de muncă - birou, cabinet sau camera copiilor. Sarcina sa este de a crea un loc în care îndeplinirea îndatoririlor zilnice să fie confortabilă, practică și sigură. Citirea, studiul sau lucrul la calculator necesită o concentrare extraordinară a vederii. Dacă doriți să aveți grijă de ea și să preveniți deteriorarea acesteia, o modalitate eficientă este să-i creați condiții prietenoase. Știm cât de important este ca lumina emisă să fie prietenoasă cu ochii, așa că am aplicat soluții moderne care garantează un coeficient mare de redare a culorii și capacitatea de a-i regla intensitatea. Magazinul Koloreno oferă lămpi de birou care nu sunt doar extrem de eficiente, ci și estetice vizual. Designul simplu și totodată elegant precum finisajul de înaltă calitate al fiecărui element le fac un produs care va deveni un accesoriu decorativ interesant pentru orice interior. Avem o gamă largă de produse adaptate preferințelor diversificate ale Clienților noștri. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta pregătită de noi.

Cum se alege o lampă de birou pentru muncă?

Ne dăm seama că vă puteți pierde în labirintul de lămpi de birou oferite. Deci, cum să alegi cea mai bună? Ce ar trebui să luați în considerare atunci când o cumpărați? În primul rând, trebuie să țineți cont de posibilitățile de iluminare. În funcție de activitatea pe care o desfășurăm, este posibil să avem nevoie de o cantitate diferită de lumină - așa că merită să alegem un model cu intensitate luminoasă reglabilă.

La ce altceva ar trebui să fim atenți?

Dacă ne interesează soluțiile de economisire a energiei, merită să pariem pe iluminatul cu LED-uri. Avantajul lor suplimentar este faptul că nu se încălzesc la fel de repede ca și cele cu halogen. La fel de importante sunt și aspecte precum înălțimea și reglarea brațului și gama sa, modul de montare (modelele care stau pe o bază sau pe o clemă) și designul. Pentru a rezuma: o lampă de birou pentru muncă ar trebui să se distingă prin calități excelente atât de utilitate, cât și de estetică. Puteți găsi astfel de produse în oferta magazinului Koloreno. Vă invităm să faceți cunoștință cu propunerile noastre.

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium