KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10300Nie polecam43

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
Furnizor
Preț
  • de la
    aceasta

Module LED

Modulele LED sunt sisteme de control utilizate pentru a crea iluminări. Sunt folosite, printre altele, pentru a retroilumina expoziții, reclame de format mare (bannere, panouri casetate, panouri publicitare), precum și pentru designul și decorarea încăperilor - retroiluminarea tavanului, mobilierului, băilor. Marele lor avantaj este instalarea foarte ușoară și rapidă. Modulele LED pe care le oferim au capacitatea de a seta culoarea și intensitatea luminii emise, asigurând astfel realizarea unor efecte aproape nelimitate. Fiecare produs achiziționat în magazinul nostru este acoperit de o garanție de doi, trei, patru sau cinci ani.

Cea mai înaltă calitate la un preț atractiv

Construim sortimentul nostru astfel încât fiecare achiziție să fie pe deplin satisfăcătoare pentru dvs. Oferim produse de top. Prin urmare, oferim module cu cipuri LED de la Samsung - unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice din lume! Fiabile, rezistente la deteriorări și variații de temperatură, cu un unghi larg al fasciculului de lumină, vor asigura efectul așteptat și funcționarea fiabilă pentru o lungă perioadă de timp. Modulele au o clasă ridicată de etanșeitate (până la IP68), datorită căreia sunt rezistente la umiditate și impurități. Sortimentul nostru include o selecție largă și variată de module LED cu cipuri Samsung - pătrate, dreptunghiulare, ermetice, monocolore, RGB. Sortimentul extins facilitează adaptarea acestora la nevoile și așteptările clienților. Dispozitivele sunt compatibile cu majoritatea sistemelor LED. Garantăm calitate superioară la un preț atractiv!

Ce diferențiază modulele LED?

Fiecare modul LED de 12V a fost fabricat din componente durabile și eficiente, astfel încât utilizatorii se pot bucura de o calitate bună a luminii și de durabilitatea iluminării în încăperi. Alegând elementele disponibile în această categorie, trebuie să se acorde atenție diferențelor semnificative care se referă la datele tehnice, la posibilitățile de utilizare și la valorile vizuale ale fiecărui produs.

Modelele disponibile se diferențiază, printre altele, prin consumul de energie (de exemplu, 1,08W sau 0,72W) și tensiunea de intrare (de exemplu, 12V). De asemenea, este importantă clasificarea rezistenței, care influențează durabilitatea în timpul expunerii la condiții nefavorabile, cum ar fi umiditatea, praful, poluarea.

Există opțiuni cu temperaturi diferite ale culorii, flux luminos și unghi de dispersie a luminii. De asemenea, sunt importante dimensiunile și forma, care, la fel ca alte parametri, ar trebui să fie adaptate la locul de montaj și la utilizarea specifică. Modulul LED ar trebui să fie selectat în principal pe baza datelor tehnice, precum și a așteptărilor proprii în ceea ce privește efectele vizuale.sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium