KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10300Nie polecam43

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

Lămpi de fațadă / aplice de perete LED

Oferim clienților noștri un iluminat al fațadei clădirii practic și, în același timp, elegant. Aplicele LED de exterior pe care le oferim vor aduce o atmosferă frumoasă în grădină sau pe terasă, de asemenea, vor crește siguranța persoanelor prezente în afara clădirii. Vă invităm să vă familiarizați cu sortimentul nostru!

Aplice LED de exterior în magazinul Koloreno

Mizăm pe soluții simple care încântă prin valorile utile și calități estetice excelente. Acestea sunt lămpi de fațadă pe lângă care nu poți trece indiferent - se disting prin designul modern și un efect de lumină unic. Datorită acestui fapt, ele sunt alese de iubitorii unor articole de iluminat nu numai funcționale, ci și elegante în grădină sau pe fațada casei sau a clădirilor comerciale.

Aplice cu LED - mai mult decât un iluminat

Lămpile de exterior pe care le oferim sunt, de asemenea, o soluție perfectă pentru persoanele care caută economii. Sursa de lumină LED este o modalitate simplă de a reduce facturile de energie electrică fără a fi nevoie să reduceți funcționarea lămpilor! Le puteți folosi fără remușcări de conștință și să vă bucurați de spațiul perfect luminat din gradină sau de pe terasă.

Ce merită să mai știți despre produsele disponibile în această categorie? Un lucru deloc de neglijat este metoda de asamblare a acestora. Pentru că le puteți instala singuri - fără prea mult timp și muncă. Dar acestea nu sunt toate avantajele aplicelor LED de exterior! Punem accent nu numai pe calitate fiabilă și design elegant, ci și pe siguranța utilizării.
De aceea articolele pe care le oferim au certificate RoHS si CE. Aceasta înseamnă că nu pun în pericol viața umană / nu sunt dăunătoare mediului (CE), și îndeplinesc standardele Directivei privind limitele emisiilor de substanțe nocive în procesul de fabricație a produsului (RoHS).

Koloreno - o selecție largă de iluminat exterior

Vă invităm să vă familiarizați cu detaliile ofertei magazinului nostru. Aplicele sunt disponibile în multe variante interesante care se deosebesc, printre altele, prin culoarea și materialul corpului, culoarea luminii, clasa de etanșeitate, unghiul de distribuție a luminii și mulți alți parametri. O descriere detaliată împreună cu specificație poate fi găsită lângă fiecare produs.

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium