KOLORENO
" "

99,7% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam14082Nie polecam41

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: 790 514 222   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

 

Benzi LED

Benzile LED sunt o soluție modernă de iluminat cu un spectru larg de aplicații. Aceste benzi simple, înguste, se bucură de mare interes în rândul clienților. Își găsesc aplicație aproape peste tot - de la construcții, prin industrie de mobilă, până la marketing și publicitate. Efectul liniar de iluminare le face să se prezinte minimaliste, și în același timp extrem de interesante și atractive. Flexibilitatea lor și asamblarea simplă le permit să fie folosite aproape oriunde. Iluminarea plafonului suspendat, a marginilor mobilierului, a conturului elementelor selectate și chiar a obiectelor în exterior - cu benzi LED reușiți să creați orice decor, iar singura limitare este... imaginația designerului! Cu o utilizare corespunzătoare, benzile LED vă vor servi în mod fiabil mulți ani. Daca vreți să vă bucurați de funcționarea lor cât mai mult timp, merită să aplicați o protecție sub forma de profiluri de aluminiu pentru benzi LED care joacă rolul unei bariere pentru a preveni deteriorările cauzate de umiditate, temperaturi extreme sau deteriorări mecanice.

Care sunt tipurile de benzi LED?

Printre benzile LED, putem distinge clasificare în funcție de tipul de cipuri LED, printre altele SMD 3528, 3014, 2835, 5050, 5630 și multe altele. Acestea diferă unele de altele prin cantitatea de lumină emisă și indicatorul consumului de energie. Al doilea criteriu de clasificare a benzilor LED este numărul de cipuri LED. Cele mai populare dintre ele sunt 30 LED/m, 60 LED/m. Ultimul criteriu al acestei diviziuni este rezistența la apă și aici putem distinge cele mai populare variante de rezistența la apă: benzi LED neimpermeabile (clasa de protecție IP20) și benzi LED impermeabile (clasa de protecție IP65).

În oferta noastră veți găsi o selecție foarte mare de benzi LED uni- și multicolore. Garantăm calitate superioară la prețuri atractive. Vă invităm să vă familiarizați cu sortimentul pregătit. Cu noi, veți putea crea un iluminat care satisface chiar și cele mai sublime gusturi.

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium