KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10406Nie polecam42

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

 

Benzi LED

Benzile LED sunt o soluție modernă de iluminat cu un spectru larg de aplicații. Aceste benzi simple, înguste, se bucură de mare interes în rândul clienților. Își găsesc aplicație aproape peste tot - de la construcții, prin industrie de mobilă, până la marketing și publicitate. Efectul liniar de iluminare le face să se prezinte minimaliste, și în același timp extrem de interesante și atractive. Flexibilitatea lor și asamblarea simplă le permit să fie folosite aproape oriunde. Iluminarea plafonului suspendat, a marginilor mobilierului, a conturului elementelor selectate și chiar a obiectelor în exterior - cu benzi LED reușiți să creați orice decor, iar singura limitare este... imaginația designerului! Cu o utilizare corespunzătoare, benzile LED vă vor servi în mod fiabil mulți ani. Daca vreți să vă bucurați de funcționarea lor cât mai mult timp, merită să aplicați o protecție sub forma de profiluri de aluminiu pentru benzi LED care joacă rolul unei bariere pentru a preveni deteriorările cauzate de umiditate, temperaturi extreme sau deteriorări mecanice.

Care sunt tipurile de benzi LED?

Printre benzile LED, putem distinge clasificare în funcție de tipul de cipuri LED, printre altele SMD 3528, 3014, 2835, 5050, 5630 și multe altele. Acestea diferă unele de altele prin cantitatea de lumină emisă și indicatorul consumului de energie. Al doilea criteriu de clasificare a benzilor LED este numărul de cipuri LED. Cele mai populare dintre ele sunt 30 LED/m, 60 LED/m. Ultimul criteriu al acestei diviziuni este rezistența la apă și aici putem distinge cele mai populare variante de rezistența la apă: benzi LED neimpermeabile (clasa de protecție IP20) și benzi LED impermeabile (clasa de protecție IP65).

În oferta noastră veți găsi o selecție foarte mare de benzi LED uni- și multicolore. Garantăm calitate superioară la prețuri atractive. Vă invităm să vă familiarizați cu sortimentul pregătit. Cu noi, veți putea crea un iluminat care satisface chiar și cele mai sublime gusturi.

Accesorii indispensabile pentru benzile LED

Dacă citiți acest text, probabil că vă gândiți serios să cumpărați benzile LED. Iluminatul modern este o idee grozavă pentru oricine apreciază soluțiile care combină valorile estetice și practice. Intenționați să instalați sistemul în bucătărie, baie sau sufragerie? Aflați de ce o să aveți nevoie pentru a folosi pe deplin potențialul diodelor și pentru a crea o schemă personalizată, compatibilă cu imaginația și așteptările dumneavoastră. Atunci când planificați achizițiile, merită să aveți în vedere, printre altele, controlere. Acestea sunt accesorii datorită cărora benzile LED se vor prezenta cu efect, dar și vor ilumina spațiul așa cum vă doriți. Controlerele vă permit să potriviți culoarea, nuanța și intensitatea LED-urilor. Folosindu-le, in functie de nevoile dvs., veți diminua lumina sau veți face încăperea mai luminoasă. În magazinul nostru online veți găsi controlere pentru benzi RGB, RGBW, monocolor sau MULTIWHITE. Modelele individuale diferă, printre altele, prin aplicația lor. Unele dintre ele puteți comanda împreună cu telecomandă care va facilita gestionarea luminii. Altele accesorii veți putea monta pe perete. Ce altceva ar mai merita de reținut atunci când completați accesoriile pentru sistemul LED?

Echipament pentru benzile LED

În coșul de cumpărături, ar trebui, de asemenea, să mai adăugați profileleRealizate din aluminiul ușor, dar rezistent la deteriorări mecanice, accesoriile vor proteja banda împotriva umezelii sau a temperaturilor ridicate. În magazinul nostru online vă așteaptă profilele universale de culoare albă și argintie. Elementele, care sunt ușor de instalat, au și o funcție estetică și de mascare. Pentru a crea un iluminat LED performant, trebuie, de asemenea, să achiziționați și un alimentator adaptat puterii benzilor, care va constitui o sursă constantă și stabilă de energie electrică. Modelele pe care le recomandăm se caracterizează prin dimensiuni compacte, design modern, durabilitate și un interval larg de tensiune de intrare. În caz de probleme sau alte dificultăți legate de completarea echipamentului, vă rugăm să contactați consultanții noștri. Împărtășirea cunoștințelor și experienței este al doilea pilon al activității noastre. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să alegeți soluțiile optime astfel încât să vă puteți bucura de iluminatul modern în propria casă.

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium