KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10406Nie polecam42

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

Lămpi fluorescente LED ermetice

Sunt eficiente, economisesc energie și au o aplicație universală. Seturile LED ermetice sunt soluția perfectă pentru industrie, administratori de clădiri publice, dar și proprietarii de case care caută sisteme de iluminat fiabile.Corpurile de iluminat practice pot fi instalate atât în interior, cât și în exterior, ceea ce reprezintă un avantaj suplimentar al acestui tip de lămpi.

Corpurile de iluminat cu LED ermetice se disting printr-o structură puternică și rezistență la deteriorări mecanice. Tocmai datorită acestor avantaje, aceste lămpi întâlnim cel mai adesea în hale de producție, ateliere, școli, spitale, depozite și parcări subterane. Sistemele de iluminat de acest tip au fost concepute pentru a asigura o funcționare continuă și fără avarii chiar și în condiții extreme. Lămpile pot fi instalate fără teamă în încăperi cu un nivel ridicat de praf sau umiditate, precum și acolo unde predomină temperaturi scăzute sau foarte ridicate.

Iluminat LED eficient din punct de vedere energetic pentru clienții individuali și comerciali

Corpurile de iluminat ermetice, combinate cu lămpile fluorescente LED, creează un sistem eficient, economic din punct de vedere energetic, care se caracterizează printr-o emisie scăzută de căldură. Un astfel de set permite o planificare rezonabilă a cheltuielilor legate de utilități și crearea unui mediu de lucru optim. În magazinul nostru online, puteți comanda atât lămpi individuale, cât și seturi gata asamblate constând din corpuri de iluminat LED și lămpi fluorescente. Clienții care caută cele mai bune soluții pot alege modele de diferite culori. În oferta noastră se află seturi care oferă o culoare caldă sau rece a luminii.

Vă invităm să vă familiarizați cu întreaga gamă de corpuri de iluminat LED ermetice. Suntem convinși că veți putea găsi soluția perfectă pentru dvs. Fiecare dintre produse are o descriere separată împreună cu specificația, dar dacă tot veți avea dificultăți în alegerea unui anumit model, vă invităm să contactați consultanții noștri. Vă vom acorda sfaturi și vă vom împărtăși cunoștințele noastre, ușurându-vă astfel să faceți cea mai bună achiziție. Având grija pentru calitatea înaltă a serviciului oferit clienților, garantăm livrarea rapidă a mărfurilor comandate.

 

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium