KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10406Nie polecam42

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
Furnizor
Preț
  • de la
    aceasta

Seria de corpuri de iluminat "Niko" este soluția perfectă pentru iubitorii de lămpi de grădină elegante și unice. Oferim o gamă largă de corpuri de iluminat, inclusiv aplice de perete, lămpi suspendate și lămpi de podea, care se potrivesc perfect în amenajarea exterioară a oricărei case.

Fiecare lampă din seria "Niko" combină eleganța stilului retro cu un finisaj modern, arătând extrem de stilat. Finisajul negru le conferă un caracter atemporal.

Lămpile noastre de grădină funcționează excelent cu becuri LED economice, fiind atât eficiente, cât și prietenoase cu mediul înconjurător. Corpurile de iluminat sunt echipate cu surse de lumină înlocuibile, permițând înlocuirea ușoară a becului în caz de nevoie. Filetul E27 garantează compatibilitatea largă cu diverse becuri disponibile pe piață.

Iluminatul excelent pentru terasă și grădină este unul dintre principalele avantaje ale seriei "Niko". Aceste lămpi se remarcă prin calitatea solidă a construcției și rezistența la factorii atmosferici, ceea ce duce la o durată de viață îndelungată. De asemenea, ele au certificat CE și certificat ROhS, care atestă calitatea și siguranța utilizării lor.

Ușurința de montare și valorile ridicate de utilizare fac ca lămpile din seria "Niko" să fie alegerea ideală pentru oricine dorește să creeze o iluminare confortabilă și primitoare în grădina sa. Astfel, oferă confort luminos utilizatorilor și evidențiază estetica spațiilor exterioare.

Descoperă seria noastră de corpuri de iluminat "Niko" și bucură-te de frumusețea și funcționalitatea acestor lămpi de grădină unice.

sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium