KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10571Nie polecam42

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

Telecomandă de zonă Mi-Light FUT092 2,4 GHz pentru benzi LED RGB și RGBW

Tip: Telecomandă de sistem de iluminat MI-LIGHT | Destinație: bandă LED RGB și RGBW

Timp de livrare: 72 ore
Livrare: Prețul nu include niciun cost de plată posibil verificați metodele de livrare
Cod produs: STL_FUT092
Adaugă la favorite

Date tehnice

Model FUT092
Tipul de operație TL Rgb i rgbw
Mod de operare Tactil
Gama de servicii Până la 30 [m]
Modul de comunicare Radio (RF)
Frecvența de transmisie 2.4 [GHz]
Culoarea produsului Alb-albastru-galben
Gradul de protecție IP20
Observații Pentru a crea zone; trebuie să cumpărați un controler de zonă FUT037 sau FUT038. Pentru a controla iluminarea cu un smartphone; trebuie să cumpărați un controler WIFI-4S. Diagrama de funcționare pe miniatură
Dimensiuni 183x56x20 [mm]

Descriere

Telecomanda de zonă FUT092 de 2,4 GHz pentru benzi LED RGB și RGBW este o unealtă avansată care permite controlul complet al iluminatului LED. Este un produs de înaltă calitate care respectă toate normele de siguranță necesare. Telecomanda de zonă Mi-Light este o unealtă special concepută pentru gestionarea benzilor LED RGB și RGBW. Prin intermediul acesteia, utilizatorul are posibilitatea de a schimba culorile, de a regla intensitatea luminii și de a programa efecte de iluminare. Telecomanda funcționează pe baza tehnologiei radio de 2,4 GHz, asigurând o conexiune stabilă pe o distanță de până la 30 de metri. Controlerele din seria MI-LIGHT / MI-BOX sunt produse caracterizate prin capacitatea de a controla mai multe zone de iluminare și durabilitatea ridicată. Controlul pe zone implică atribuirea unei zone pe telecomandă către mai multe controlere. Aceasta permite proiectarea flexibilă a iluminatului într-o clădire. Procesul de asociere este intuitiv. Controlul pe zone poate fi efectuat în mod simultan sau selectiv. Sistemul poate fi extins cu un controler WI-FI, ceea ce mărește raza de acțiune a controlului și permite controlul sistemului prin intermediul unui smartphone cu sistem Android sau iOS. Controlerul funcționează în colaborare cu o rețea WI-FI existentă, astfel încât implementarea acestuia nu ridică probleme. Pentru a crea zone, trebuie achiziționat un controler de zonă FUT037 și / sau FUT038. Pentru a controla iluminatul prin intermediul smartphone-ului, trebuie achiziționat un controler wifi-4s.

Produsul este marcat cu sigla CE, ceea ce înseamnă că nu pune în pericol sănătatea umană și nu este dăunător mediului înconjurător, atât în timpul utilizării, cât și în timpul producției, și este în conformitate cu Directiva europeană RoHS privind limitarea emisiilor de substanțe dăunătoare în mediu în timpul fabricației sale.

Cost de livrare Prețul nu include niciun cost de plată posibil

Țara de expediere:
sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium