KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10406Nie polecam42

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

Alimentare pe șină DIN Yingjiao YSDL60L 12V 60W 5A IP20

Acesta este un dispozitiv avansat proiectat pentru o gamă largă de aplicații. Este echipat cu numeroase mecanisme de protecție, precum protecția împotriva suprasarcinii sau protecția la scurtcircuit, ceea ce garantează fiabilitate și stabilitate în funcționare.

Timp de livrare: 72 ore
Livrare: Prețul nu include niciun cost de plată posibil verificați metodele de livrare
Cod produs: YSD60L-12005000
Adaugă la favorite

Descriere

Construcție durabilă și funcții avansate

Alimentarea pentru șina DIN YSDL20L 12V 60W 5A IP20 este un dispozitiv compact și eficient, furnizând o alimentare stabilă și sigură pentru diferite sisteme și mașini. Este un produs foarte versatil, care poate fi utilizat în numeroase aplicații, datorită funcțiilor sale, construcției durabile și protecțiilor. Este ideal atât pentru proiecte profesionale, cât și în industrie, unde este necesară fiabilitate și operare constantă.

Funcții avansate de protecție

Această sursă de alimentare pentru șina DIN 12V 60W oferă diverse mecanisme de protecție, cum ar fi protecția împotriva suprasarcinii, protecția împotriva scurtcircuitelor și protecția împotriva supraîncălzirii. Aceste mecanisme protejează dispozitivele conectate la sursa de alimentare împotriva posibilelor daune, garantând în același timp o funcționare continuă și stabilă, chiar și în condiții dificile.

Montaj simplu și alimentare fiabilă

Montarea sursei de alimentare pe șina DIN YSDL20L 12V 60W 5A IP20 este un proces simplu și rapid. Trebuie doar să găsiți locul potrivit și să fixați dispozitivul pe șina DIN standard. Conectarea cablurilor de alimentare se face în conformitate cu instrucțiunile incluse, iar tensiunea de ieșire poate fi ajustată pentru a se potrivi nevoilor diferitelor dispozitive. Întregul proces, deși simplu, necesită respectarea anumitor reguli de siguranță și verificarea atentă a tuturor conexiunilor.

Aplicații versatile în diferite industrii

Sursa de alimentare pentru șina DIN YSDL20L 12V 60W 5A IP20 este folosită în multe industrii, cum ar fi industria, telecomunicațiile, monitorizarea, iluminarea LED și multe altele. Versatilitatea și fiabilitatea sa îl fac soluția ideală pentru diverse proiecte. Furnizează eficient și economic energie pentru sistemele de iluminat și asigură o alimentare stabilă pentru sistemele de iluminat din hoteluri, restaurante și magazine.

Dimensiuni compacte ale sursei de alimentare

Această sursă de alimentare este caracterizată de dimensiuni mici, ceea ce facilitează montarea pe șina DIN. Economia de spațiu și ușurința instalării în spații limitate, cum ar fi cutiile de distribuție, sunt avantaje suplimentare ale acestui produs.

Certificate de conformitate CE și RoHS

Sursa de alimentare îndeplinește normele stricte și are certificate CE și RoHS, ceea ce demonstrează conformitatea cu reglementările UE privind siguranța și protecția mediului. Astfel, utilizatorii pot fi siguri că produsul este în conformitate cu cele mai înalte standarde și nu conține substanțe dăunătoare, cum ar fi plumbul sau mercurul.

Date tehnice

Tensiunea de intrare 100-264 [V] AC, 120-370 [V] DC
Tensiunea de ieșire 12 [V]
Reglarea tensiunii 11.4-12.6 [V] DC
Putere nominală 60 [W]
Intensitatea ieșirii 5 [A]
Protecție anti-incendiu da
Protecție la supratensiune da
Metoda de răcire Convectivă
Gradul de protecție IP20
Dimensiunile produsului 92x40x100 [mm]
Altele Protecții: SCP, OLP, OVP

Cost de livrare Prețul nu include niciun cost de plată posibil

Țara de expediere:
sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium