KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam11644Nie polecam41

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: 790 514 222   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

Controler de zonă Mi-Light B4 2,4 GHz pentru benzi LED RGB și RGBW

Tip: Controler de zonă Mi-Light | destinație: bandă LED RGB/RGBW/RGB+CCT

Timp de livrare: 72 ore
Livrare: Prețul nu include niciun cost de plată posibil verificați metodele de livrare
Cod produs: STL_B4

Date tehnice

Model B4
Tipul de operație TL Rgb, rgbw, rgb+cct
Mod de operare Tactil
Gama de servicii Până la 30 [m]
Modul de comunicare Radio (RF)
Frecvența de transmisie 2400-2483.5 [MHz]
Culoarea produsului Alb
Metode de conectare a sursei de alimentare IP20
Gradul de protecție IP20
Observații Pentru a crea zone; trebuie să cumpărați un controler de zonă FUT037 sau FUT038. Pentru a controla iluminarea cu un smartphone; trebuie să cumpărați un controler WIFI-4S. Diagrama de funcționare pe miniatură
altele Alimentare: 3 [V] (baterie aaa x2). Lipsă baterie în produs
Dimensiuni 86x86x17 [mm]

Descriere

Controlerele pentru benzi LED sunt produse din grupul de accesorii pentru benzile LED. Acestea sunt produse care au sarcina de a satisface așteptările utilizatorilor de iluminat cu privire la reglaj, intuitivitate și ușurință în utilizare. Datorită aspectului lor, au și un caracter discret, influențând pozitiv estetica încăperii.

Controlerele pentru benzi LED din oferta noastră, atât pentru benzi RGB, RGBW, monocolore sau MULTIWHITE, pe lângă ușurința în utilizare și caracteristicile estetice, se caracterizează prin valori de utilitate mari precum: dimensiuni reduse, gamă largă de temperatură de funcționare, ușurință la instalare, fiabilitate, moduri de funcționare.

Controlerele din seria MI-LIGHT/MI-BOX sunt produse ale căror proprietăți caracteristice sunt: capacitatea de a controla mai multe zone de iluminare și durabilitate ridicată. Controlul zonelor constă în alocarea unei zone de pe telecomandă câtorva zeci de controlere/becuri în același timp. Datorită acestui lucru, puteți proiecta în mod flexibil iluminatul din clădire. Asocierea este intuitivăZonele pot fi controlate simultan sau selectiv. Sistemul poate fi extins cu un controler WI-FI, ceea ce mărește raza de control și permite controlul sistemului de un smartphone cu sistemul Android sau iOS. Controlerul interacționează cu rețeaua WI-FI deja existentă, astfel încât implementarea sa nu creează probleme.

Domeniu de aplicare: casnic/comercial
Caracteristici caracteristice: calitate înaltă, design elegant, instalare ușoară, gamă largă de temperaturi de funcționare, fiabilitate, certificate ROHS și CE
Certificatul CE înseamnă că produsul nu pune în pericol sănătatea umană și nu este dăunător mediului natural, atât în timpul utilizării, cât și în timpul producției.
Certificat RoHS - conformitatea cu directiva UE RoHS, care se referă la limitele de emisie de substanțe nocive în mediu in timpul fabricării produsului.

Cost de livrare Prețul nu include niciun cost de plată posibil

Țara de expediere:
sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium