KOLORENO
" "

99,6% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam10598Nie polecam42

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Serviciu de asistența telefonică: +40 373 812 905   |   e-mail: suport@koloreno.ro

 

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639
 

Blog

KOLORENO
Rzemieślnicza 11
34-130 Kalwaria Zeb.
e-mail:
sklep@koloreno.pl
tel.:
790 514 222
NIP: PL5512456639

Controler de zonă Mi-Light B4 2,4 GHz pentru benzi LED RGB și RGBW

Tip: Controler de zonă Mi-Light | destinație: bandă LED RGB/RGBW/RGB+CCT

Timp de livrare: 72 ore
Livrare: Prețul nu include niciun cost de plată posibil verificați metodele de livrare
Cod produs: STL_B4
Adaugă la favorite

Date tehnice

Model B4
Tipul de operație TL Rgb, rgbw, rgb+cct
Mod de operare Tactil
Gama de servicii Până la 30 [m]
Modul de comunicare Radio (RF)
Frecvența de transmisie 2400-2483.5 [MHz]
Culoarea produsului Alb
Metode de conectare a sursei de alimentare IP20
Gradul de protecție IP20
Observații Pentru a crea zone; trebuie să cumpărați un controler de zonă FUT037 sau FUT038. Pentru a controla iluminarea cu un smartphone; trebuie să cumpărați un controler WIFI-4S. Diagrama de funcționare pe miniatură
altele Alimentare: 3 [V] (baterie aaa x2). Lipsă baterie în produs
Dimensiuni 86x86x17 [mm]

Descriere

Controlerul de zone Mi-Light B4 2.4 GHz pentru benzi LED RGB și RGBW este o soluție tehnologică extrem de avansată pentru controlul iluminatului LED. Utilizarea sa îmbunătățește semnificativ confortul și funcționalitatea sistemului de iluminare în casă, birou sau spații publice. Controlerul de zone B4 permite controlul diferitelor zone de iluminare. Acest lucru permite ajustarea precisă a intensității și culorii luminii în funcție de nevoile și preferințele utilizatorului. Funcția de control al zonelor este deosebit de utilă în încăperi mari sau clădiri, unde este necesară o iluminare diferită în diferite zone. Comunicația radio la frecvența de 2,4 GHz garantează funcționarea stabilă și eficientă a dispozitivului. Controlerul Mi-Light B4 este compatibil cu majoritatea benzilor LED RGB și RGBW disponibile pe piață, ceea ce îl face o unealtă universală pentru controlul iluminatului. Datorită comunicării fără fir la frecvența de 2,4 GHz, controlerul Mi-Light B4 oferă controlul lin și fără interferențe al iluminatului. Aceasta înseamnă că, indiferent de distanța dintre controler și banda LED, semnalul ajunge întotdeauna la dispozitiv, permițând o reacție instantanee la modificările setărilor. Merită menționat și designul estetic și modern al controlerului. Realizat din materiale de înaltă calitate, se caracterizează prin aspectul elegant care se potrivește perfect cu orice stil de interior. Un aspect important al controlerului este ușurința sa de montare și utilizare. Instalarea este simplă și nu necesită cunoștințe specializate, ceea ce permite chiar și persoanelor fără experiență în lucrul cu benzi LED să instaleze și să configureze controlerul cu ușurință.

Controlerul de zone Mi-Light B4 2.4 GHz pentru benzi LED RGB și RGBW are certificatele CE și RoHS. Certificatul CE confirmă conformitatea produsului cu cerințele Uniunii Europene privind siguranța, protecția sănătății și protecția mediului. În timp ce certificatul RoHS garantează că dispozitivul nu conține substanțe periculoase precum plumb, mercur sau cadmiu.

Cost de livrare Prețul nu include niciun cost de plată posibil

Țara de expediere:
sus
Shop is in view mode
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium